GiftDigger

Postbus 37
6650 AA Druten
Afferden

Contact: Eric ten Barge
Website: http://www.giftdigger.com
Email: eric@giftdigger.com
Telefoon: 0487-820222

Bedrijfsactiviteiten

GiftDigger.com is ontstaan naar aanleiding van de behoefte aan leuke (fan)artikelen die gerelateerd zijn aan de bouw- en constructiewereld. Met name op het gebied van zwaar materieel en zware voertuigen. Een specialiteit die daarbij ook op het pad is gekomen, is die van de alternatieve bouwsteentjes. We hebben inmiddels een leuk assortiment opgebouwd waarmee we via het wereld wijde web in binnen- en buitenland al veel bekendheid mee hebben opgebouwd. Na het succes via het internet willen we ook lokaal meer bekendheid geven aan ons bestaan.

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Tijdens de openbedrijvendag tonen we een deel van ons assortiment uit onze webshop. Met name op het gebied van alternatieve "lego" bouwsteentjes zullen we de bezoekers de beste alternatieve merken tonen. Ook is er de mogelijkheid om dit zelf te bekijken en te voelen.

Altijd al willen weten of er meer is dan bekende bouwsteentjes en constructie speelgoed ? Tijdens de openbedrijvendag, op het terrein van Carwash Druten, tonen we u graag een deel van ons assortiment en leggen we graag uit wat we verder allemaal doen.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Industrieweg 43
6651 KR Druten