De Tuinen van Appeltern

Walstraat 2a
6629 AD Appeltern
Appeltern

Contact: Marian Drost
Website: http://www.appeltern.nl
Email: info@appeltern.nl
Telefoon: 0487-541732

Bedrijfsactiviteiten

De Tuinen van Appeltern is Europa’s grootste tuininspiratiepark. U vindt hier 200 sfeertuinen aangelegd door verschillende architecten/ontwerpers met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. De fluistertour zorgt hierbij voor een interactieve beleving, die meer achtergrondinformatie verschaft. Daarnaast is er van alles te doen: - Voor kinderen is er een ontdekkingseiland waar zij heerlijk kunnen spelen en ravotten, een doolhof en een kabouterbos; - Er zijn veel verschillende arrangementsmogelijkheden, zoals het spelen van een potje Kick en Golf (een combinatie tussen voet- en midgetgolf, het genieten van een high tea of het leren ontwerpen van je eigen tuin tijdens een workshop; - Ieder weekend zijn er hoveniers aanwezig die al je tuinvragen willen beantwoorden; - Er zijn meerdere horecapunten waar u heerlijk kunt vertoeven op één van de terrassen of pleinen, mar ook de restaurants bieden hier mogelijkheden voor; Daarnaast is er de mogelijkheid om planten te kopen en is er nog een vernieuwde winkel met allerlei leuke accessoires. Tenslotte hebben we door het jaar heen verschillende activiteiten en evenementen op het programma staan.

Open Maas en Waal 2 juni 2018

Tijdens Open Maas en Waal kunt u een kijkje nemen in ons nieuwe entreegebouw dat dit jaar is geopend. Dit modern industrieel gebouw met een vloeroppervlakte van ruim 700 m2 en twee verdiepingen biedt nieuwe faciliteiten. Naast de receptie, vind je hier een bijzondere tuinwinkel met allerlei leuke accessoires, een grote plantenmarkt, een tuincafé met restaurant en een heerlijk zonneterras waar het heerlijk vertoeven is.

Wij willen Maas en Waal graag laten zien dat De Tuinen Appeltern nu ook vele mogelijkheden biedt voor de passant. Vanaf dit seizoen is ook iedereen welkom is die niet het park komt bezoeken voor tuininspiratie, maar toch een plantje wil kopen, de winkel komt bezoeken of komt genieten van een kop koffie met appelgebak op het terras! Daarnaast zijn er voor bedrijven, organisaties en natuurlijk ook particulieren meer mogelijkheden als men wil vergaderen of een presentatie voor derden wil geven. Met de ruime entree en bovenverdieping laten we hiervoor graag de mogelijkheden zien.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Walstraat 2a
6629 AD Appeltern