Gemeentewerf West Maas en Waal

Veesteeg 8
6658 KP Beneden-Leeuwen
Beneden-Leeuwen

Contact: Hermine Florack
Website: http://www.westmaasenwaal.nl
Email: HFlorack@westmaasenwaal.nl
Telefoon: 14 0487

Bedrijfsactiviteiten

Gemeente West Maas en Waal heeft aan de Veesteeg 8 haar gemeentewerf. Hier staat alle materieel dat gebruikt wordt door de buitendienst van de gemeente. Denk hierbij aan ons wagen park (tractoren, vrachtwagen, servicebussen etc). Ook worden van hier uit de pompputten bediend die in ons rioolsysteem zitten. De mini-milieustraat is in even weken geopend op zaterdag van 10.00-15.00 uur. Inwoners van onze gemeente kunnen hier afval brengen: groen tuinafval, klein chemisch afval en asbest (let op de voorwaarden).

Open Maas en Waal 2 juni 2018

Wilt u zien hoe wij op afstand pompputten in ons rioolsysteem bedienen? En wilt u uitleg over ons rioolbeheer? Een rondleiding op de gemeentewerf kan vandaag. Bekijk al ons materieel en vraag hoe wij hiermee omgaan. Weten hoe wij omgaan met het onderhouden van de plantsoenen? Welk materieel wordt hiervoor ingezet? Hoe werkt de gladheidsbestrijding? Wat doen wij nog meer in de 'openbare ruimte'.

De mini-milieustraat is in werking zoals altijd op zaterdagen in even weken. U kunt zien hoe deze werkt zonder afval mee te nemen. En vragen stellen kan natuurlijk. De rest van de werf is open; dit is anders nooit het geval.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Veesteeg 8
6658 KP Beneden-Leeuwen