H&S-Coldstores

Van Heemstraweg 88a
6658 KK Beneden Leeuwen
Beneden-Leeuwen

Contact: Stefan Engelen
Website: http://www.hs-group.eu
Email: sengelen@hs-coldstores.com
Telefoon: 0487-591394

Bedrijfsactiviteiten

Bij H & S Coldstores bieden wij de complete service in sap- en vloeistofverwerking: koude opslag, opslag, voedselverwerking, laboratorium- en / of verpakkingsdiensten. Met andere woorden: behandeling, verwerking en distributie bevinden zich allemaal onder één dak. H & S Coldstores kan de hele supply chain ondersteunen. Van het vervoer van uw verse fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot de verwerking en verpakking van uw sappen en de levering aan de eindgebruiker. We hebben FSSC-certificering. Onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie stelt ons in staat om zowel inkomend als uitgaand transport en opslag aan te bieden. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de hygiënische en kwaliteitsvoorschriften. Koude opslag Onze uitstekende opslagfaciliteiten (60.000 m2) kunnen alle soorten fruit bewaren. In verschillende geacclimatiseerde magazijnen. Bevroren, gekoelde of omgevingstemperaturen kunnen worden gekozen afhankelijk van de vereisten van het product. Vloeibare verwerking Naadloze uitbesteding van productie? H & S Coldstores heeft voedselverwerkingsfaciliteiten tot zijn beschikking waar mengen, pureren, herverpakken, pasteuriseren en aseptisch vullen enkele van de vele mogelijkheden zijn. Deze resulteren in een product in tankcontainers,

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Naast een warm welkom voorzien van een drankje is het een unieke kans om dit mooie bedrijf eens van binnen te zien. Er zullen gratis rondleidingen gegeven worden. En wie weet is er na de rondleiding nog een kleine attentie. Uiteraard bent u van harte welkom om na te praten over hetgeen u gezien heeft in onze ontvangsttent. Tevens is er deze dag ook voor gezorgd dat openstaande vacatures goed en helder worden toegelicht.

We nemen dit jaar deel aan Open Maas en Waal om ons bedrijf onder de aandacht te brengen en te laten zien wie H&S nou echt is en wat we precies doen. In de regio wordt nog wel eens gedacht dat we enkel een vriesbedrijf zijn, maar niets is minder waar. Bij H&S Coldstores bieden wij een “full-service” fruitsap verwerking. Van koude opslag, voedselverwerking tot laboratorium- en verpakkingsdiensten. Dus zowel behandeling, verwerking als distributie bevinden zich allemaal onder één dak.. H&S Coldstores, zal zich deze dag openstellen voor publiek. Een unieke kans om dit mooie bedrijf eens van binnen te zien. Er zullen dan ook gratis rondleidingen gegeven worden.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Van Heemstraweg 88a
6658 KK Beneden Leeuwen