Willems Boven-Leeuwen

Waterstraat 24
6657 CP Boven-Leeuwen
Boven-Leeuwen

Contact: Marcel van der Wielen
Website: http://www.willems.nl
Email: mvdwielen@willems.nl
Telefoon: 0487-745600

Bedrijfsactiviteiten

De klanten van Willems en hun opdrachten staan altijd centraal. Willems staat bekend om zijn oplossingsgericht denken en handelen. De medewerkers van Willems zijn betrokken bij de klanten en projecten. De projectleiders zijn van begin tot einde een aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor hun tevredenheid. De door Willems gehanteerde projectmatige aanpak wordt gekenmerkt door borging van alle projectstappen en de directe communicatie met alle partijen. Samen met haar relaties verbetert Willems continu haar dienstverlening, zodat een solide basis aanwezig is voor een langdurige samenwerking. Verder investeert Willems veel in machines, innovatie, voorzieningen maar vooral ook in opleiding en zelfontplooiing. Neem gerust een kijkje op onze site www.willems.nl om een beeld te krijgen van ons organisatie. De kernactiviteiten van Willems Boven-Leeuwen zijn: STAALCONSTRUCTIES  bijzondere staalconstructies  staalconstructies in EN 1090-2 EXC3  stalen hallenbouw in de regio  kraanbanen en kraanrails JACHTBOUW  aluminium superstructures voor superjachten  aluminium prefab voor de jachtbouw  aluminium cascobouw PIPING & EQUIPMENT  leidingsystemen en apparatenbouw in RVS, duplex of koolstofstaal ALUMINIUMCONSTRUCTIES  aluminium standbouw  aluminium bruggenbouw  aluminium bordessen  Aluminium achterconstructies voor gevelbouw  aluminium constructies tm EXC3 RVS-CONSTRUCTIES  RVS constructies tot en met EXC3 WILLEMS ANKER  Willems Ankers  Draadrollen M16 tm M80

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Tijdens de Open Bedrijvendag zijn er diverse projecten in zowel staal, rvs als aluminium te bewonderen. Daarnaast is Willems Boven-Leeuwen op zoek naar nieuwe collega’s. De vacatures staan op onze site. Kom dus gerust kijken naar het reilen en zeilen bij Willems.

Willems Boven-Leeuwen is een gerenommeerde naam in de regio. Nu is er de mogelijkheid om te komen kijken wat we allemaal kunnen, waar we voor staan als bedrijf. Dus wees welkom, we leiden je graag rond.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Waterstraat 24
6657 CP Boven-Leeuwen