Trainz & Trimz

Tesstraat 30
6657 CN Boven-Leeuwen
Boven-Leeuwen

Contact: Jill Cobussen
Website: http://www.trainzentrimz.jouwweb.nl
Email: trainzentrimz@gmail.com
Telefoon: 06-23417499

Bedrijfsactiviteiten

Trainz & Trimz heeft voor u en uw hond: trainingen, dagopvang en een trimsalon. Trainingen: Trainingen worden aangepast aan baas en hond. Ook al traint u in een groep met dezelfde oefeningen, heeft iedere hond/baas combinatie zijn eigen tempo waarin gewerkt wordt! De trainingen die ik biedt zijn: groepstraining, training aan huis en hersenwerk/brain games. Dagopvang: Op dinsdag en donderdag kunt uw hond bij mij een dagje blijven als u bijv. moet werken. Gaat u vroeg werken of bent u pas laat thuis, dan heb ik ook nog een haal/breng service. Uw hond kan met soortgenoten spelen die hij leuk vindt, ik kijk goed welke honden ik bij elkaar zet! Ook kan ik hersenwerk met hem doen voor een klein extra bedrag. Trimsalon: Ik heb een trimsalon waar ik alleen kleine hondjes trim. Ik houdt uw hond zo rustig mogelijk zodat het ook voor hem niet erg is. De baas kiest hoe zijn hond eruit komt te zien!

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Ik ben de hele dag aanwezig met een hond zodat uw hond altijd kan spelen. Deze dag is bedoeld om alles te weten te komen over mij en welke mogelijkheden ik kan bieden. Ook kan deze dag een geschikte dag zijn voor u en uw hond om er een gezellig dagje uit te zijn. Ik beschik over 2 weiden zodat kleine honden samen kunnen spelen en grote honden. Vragen kunt u altijd stellen en deze dag neem ik daar alle tijd voor! Ook is er eten en drinken te koop en natuurlijk leuke spulletjes voor uw hond.

Hier komt u alles te weten over hoe ik met de honden werk. Er komen hier niet alleen nieuwe klanten, maar ook klanten die mij al kennen om gewoon een gezellige dag te hebben. Wilt u een opgevoede hond die meteen komt als je hem roept, die niet zomaar zonder na te denken overal op stort en die eerst op uw commando wacht? Wilt u dat uw hond een dagje kan spelen wanneer u een paar uurtjes moet werken? Wilt u weer een mooie zomercoupe voor uw hond? Kom dan deze dag om meer informatie te vragen over een van de activiteiten, om gelijk een afspraak te maken of er natuurlijk gewoon een dagje uit te zijn met uw hond.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Tesstraat 30
6657 CN Boven-Leeuwen