Nieuws

Nieuwe aanmeldingen
17-03-2018
Ongelooflijk hoeveel bijval we hebben gekregen na de kick-off bijeenkomst op 13 maart jl.! Veel...
Lees meer

Bjoetiek de Zwaan

Ekershof 3
6621CJ DREUMEL
Dreumel

Contact: Jeannette van Beem
Website: https://www.facebook.com/bjoetiekdezwaan/?ref=br_rs
Email: bjoetiekdezwaan@hotmail.com
Telefoon: 0487 570505

Bedrijfsactiviteiten

Bij Bjoetiek de Zwaan ervaart u de vele voordelen van kleding kopen in een dorp. In onze kledingzaak vindt u de leukste mode en accessoires en wordt u als u dat wenst onder het genot van een lekker kopje koffie of thee geholpen bij het maken van de juiste combinaties. De collectie is ingekocht voor een breed publiek. Of u nu een jurkje zoekt voor een speciale gelegenheid of een jeans met een hip shirtje, u zult vast kunnen slagen bij Bjoetiek de Zwaan! Onze collectie broeken met een elastische tailleband is al jaren bekend in de verzorgingshuizen in de omtrek door het gemak en de vriendelijke prijsklasse. Wij denken graag met u mee en staan altijd open voor nieuwe ideeen op het gebied van mode en klantondersteuning. Uiteraard kunt u gratis parkeren op het plein voor onze winkel. Onze slogan: Voel u welkom bij Bjoetiek de Zwaan!

Open Maas en Waal 2 juni 2018

Tijdens Open Maas en Waal willen wij u graag kennis laten maken met de Bjoetiek de Zwaan. Loop even vrijblijvend bij ons binnen om de sfeer te proeven en onze collectie te bekijken of te passen. Voor elke betalende klant hebben wij een aardige attentie!

Bjoetiek de Zwaan is een kleurrijk onderdeel van het winkelaanbod in Dreumel. Naast het doen van de dagelijkse boodschappen in ons mooie dorp, is het een feestje even een bezoekje te brengen aan onze winkel. Wij proberen u steeds weer te verrassen met leuke nieuwe items en onze welgemeende aandacht!

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Ekershof 3
6621CJ DREUMEL