Nieuws

De vrienden van Open Maas en Waal
09-05-2018
Er zijn verschillende organisaties die Open Maas en Waal een warm hart toedragen en belangeloos hun...
Lees meer

's Heeren Loo

Kloosterlaan 26
6651 TL Druten
Druten

Contact: Jos Kuijpers
Website: http://www.sheerenloo.nl
Email: kuijp897@gmail.com
Telefoon: 088 037 40 00

Bedrijfsactiviteiten

’s Heeren Loo biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en/of een andere beperking. Dicht bij huis en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. 's Heeren Loo staat voor goed leven voor clienten, mooi werk voor medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie. In de regio Zuid-Gelderland biedt 's Heeren Loo ondersteuning thuis, ondersteuning op en rondom school, wonen, werk, dagbesteding en vrije tijd activiteiten. In deze regio kent 's Heeren Loo een sterke verbondenheid met de gemeenschap. Deze komt tot uiting in de ligging van de woningen (middenin de woonwijk) en in verschillende gemeenschappelijke activiteiten.

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Tijdens de open dag staan dagbestedingsactiviteiten centraal. We vertellen u graag over onze werkwijze, onze doelstelling en mogelijkheden voor samenwerking. U kunt kijken naar wat wij zoal doen en maken op onze locaties voor dagbesteding en er zijn verschillende producten te koop. Enkele voorbeelden: - Winkel Uit de kunst: hier maken en verkopen we mooie producten. - Kwekerij: hier kweken en verkopen we plantjes en zelfgemaakte producten. - MVG cluster: clienten bezorgen in opdracht post in de regio. - De Jutter: werkt samen met kringloop De oude school. - De Besparing: verkoopt tweedehands kleding. En natuurlijk hebben we ook wat lekkers voor u. Een goede locatie om een wat langer bezoek aan te brengen dus!

Open Maas en Waal is een uitgelezen kans om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zoeken graag de samenwerking met ondernemers in de regio. Kom gewoon eens langs om te bekijken waar kansen liggen. U bent welkom! Overigens bent u ook van harte welkom als u geen ondernemer bent.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Pa Hoeklaan 14
6651 TL Druten