Nieuws

De vrienden van Open Maas en Waal
09-05-2018
Er zijn verschillende organisaties die Open Maas en Waal een warm hart toedragen en belangeloos hun...
Lees meer

Kinderdagverblijf Dadou

Ambtshuisstraat
6651 AS Druten
Druten

Contact: Christine Klarenbeek-Toonen Dekkers
Website: https://dadou.nl/
Email: info@dadou.nl
Telefoon: 0487 541463

Bedrijfsactiviteiten

Kinderdagverblijf Dadou biedt opvang aan kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op maandag t/m vrijdag. Grote aandacht, kleine groepen. Spelen onder deskundige en ervaren begeleiding, team bestaat uit 8 zeer ervaren leidsters. In een huiselijke sfeer en een uitnodigende groene omgeving. Dadou heeft een grote speelse en uitdagende speeltuin. We gaan er elke dag op uit met bolderwagen, bakfiets, etc.

Open Maas en Waal 2 juni 2018

Tijdens Open Maas en Waal kunt u persoonlijk kennis maken met Dadou en vertellen wij graag over ons kinderdagverblijf. Voor kinderen tot 10 jaar is er een teken- en een fotowedstrijd, waarbij mooie prijsjes zijn te winnen. Liever knutselen of een spelletje spelen, dat kan natuurlijk ook. Maar het leukste van alles... De poppendokter is aanwezig. Kinderen tot 10 jaar kunnen voor een consult komen naar de dokter met hun "baby" of knuffel.

Dadou is een bezoekje waard... Heeft u altijd al eens een kijkje in een kinderdagverblijf willen nemen? Er zijn altijd leuke activiteiten te doen bij ons. Bij Dadou voelt iedereen zich thuis.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Ambtshuisstraat
6651 AS Druten