Nieuws

De vrienden van Open Maas en Waal
09-05-2018
Er zijn verschillende organisaties die Open Maas en Waal een warm hart toedragen en belangeloos hun...
Lees meer

JVG vakfotografie

Van Heemstraweg 123d
6651 KH Druten
Druten

Contact: John van Gelder
Website: http://www.johnvangelder.nl
Email: info@johnvangelder.nl
Telefoon: 0612570700

Bedrijfsactiviteiten

Sinds mei 2018 is JVG Fotografie gevestigd in de Westerpoort Experience in Druten. Centraal in Maas & Waal, waar inmiddels veel klanten hun weg naartoe weten te vinden! Door jarenlange ervaring, gespecialiseerd in portretten (zakelijke- en familieportretten), productfotografie, profielfoto’s, bedrijfs-, rouw- en trouwreportages wordt elke opdracht professioneel afgeleverd. Reportages kunnen worden geleverd als digitaal bestand of in een digitaal vakalbum. Of een mooie afdruk op glas, aluminium of beton. Alles is mogelijk in elk formaat.

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Tijdens Open Maas en Waal kunt u mij vinden in het bedrijvenpand Westerpoort Experience aan de van Heemstraweg 123D in Druten. Die dag wil ik u graag informeren over de verschillende workshops fotografie. Tevens is er die dag gelegenheid om een profielfoto te laten maken tegen een actieprijs van € 35,-- (normale prijs € 65,--). U ontvangt hiervoor 2 digitale bestanden voor gebruik op social media.

Kennis te maken met John van Gelder, een mooie profielfoto laten maken in de fotostudio, informatie te verkrijgen over producten en workshops.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Westerpoort Experience, Van Heemstraweg 123
6651 KH Druten