Kloosterboerderij van Buuren

Kloosterweg 31
6631KL Horssen
Horssen

Contact: Mirjam van Buuren
Website: http://www.kloosterboerderijvanbuuren.nl
Email: info@kloosterboerderijvanbuuren.nl
Telefoon: 0620919596

Bedrijfsactiviteiten

In Horssen vind je onze scharrelvleesboerderij: Kloosterboerderij van Buuren. In de wei grazen onze Belgisch Witblauwe koeien en scharrelen en wroeten onze Nederlandse Landvarkens lekker rond. In alle ruimte, met gezond voer en een knuffel hier en daar. Onze dieren hebben een fijn leven. Bij ons zijn dierwelzijn en duurzaamheid vanzelfsprekend. We zijn trots dat we sinds dit jaar Vijfsterren Varkensboer zijn en gecertifieerd voor het Boert Bewust programma. Als de tijd rijp is brengen we de koeien en scharrelvarkens zonder stress bij het lokale slachthuis. Daarna verwerken we zelf op ambachtelijke wijze het vlees met net zoveel zorg als we aan de dieren geven. Toevoegingen aan het vlees zijn niet nodig. Vlees is vlees. Kom kijken bij onze boerderij, proef ons boerderijvlees en je begrijpt precies wat we bedoelen.

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Tijdens de open dag op 1 juni zijn er activiteiten voor kinderen zoals een puzzeltocht, in het stro spelen, varkens voeren voor kinderen (11u30). U kunt een rondleiding volgen langs de varkens, kippen en koeien buiten en in de stal de zeug met biggen, stieren, koeien en kalfjes. Boer en slager Robert vertelt u graag over de varkens, het vlees, de koeien en wat er allemaal gebeurt op onze boerderij. We bieden u een kopje koffie, thee of ranja aan en u kunt diverse worstproducten proeven. Uiteraard is ook onze winkel open, en speciaal vandaag verkopen we naast ingevroren vlees ook vers vlees en broodjes worst. 9u00 open rondleidingen doorlopend 11u30 varkens voeren voor kinderen 15u00 kijken bij koeien voeren 16u00 kijken bij varkens voeren

Heeft u altijd al eens een varken in het echt willen zien, en dan ook nog eens lekker buiten in de modder? Of wil uw zoon of dochter zo graag een kalfje aaien? Wilt u een 'flashback' naar vroeger toen u ook 'keues', koeien en 'kiepkes' had? Misschien bent u een 'bewuste' consument en wilt u graag weten waar uw vlees vandaan komt. Kom dan vooral langs op 1 juni. We heten u van harte welkom!

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Kloosterweg 31
6631KL Horssen