Theunissen & Peters

Mekkersteeg 3
6631KW Horssen
Horssen

Contact: Marianne Peters-Theunissen
Website: http://www.theunissenpeters.nl
Email: info@theunissenpeters.nl
Telefoon: 0629101043

Bedrijfsactiviteiten

RUIM 50 JAAR PASSIE VOOR FRUIT EN MEER... Vanaf 1995 runnen Marianne Theunissen en haar man Jan Peters met veel passie een fruitbedrijf met boerderijwinkel. 50 jaar ervaring zorgt ervoor dat zij precies weten hoe je het lekkerste fruit teelt. De vruchtbare maasklei in Horssen draagt bij aan de optimale smaak van onze producten. Boerderij U kunt natuurlijk uw fruit uit de supermarkt meenemen. Maar wat de producten uit onze boerderijwinkel zo uniek maken, is dat ze rechtstreeks van het land komen. Kakelvers dus. En omdat er geen schakels - zoals een supermarkt - tussen zitten, betaalt u niet meer dan nodig is. Van vers fruit uit eigen boomgaard tot ambachtelijke streekproducten en verse scharreleieren; u vindt het allemaal in onze boerderijwinkel.

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Met de fruittrein word u rondgereden door onze boomgaard, en word er verteld wat er allemaal bij komt kijken om het lekkerste fruit te telen. Speurtocht voor de kinderen.

Genieten van de rust, de vele dieren die een schuilplaats vinden in de boomgaard. Alles te weten komen over de teelt van fruit.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Mekkersteeg 3
6631 KW Horssen