Watersportcentrum Maasbommel

Bovendijk 2
6627 KS Maasbommel
Maasbommel

Contact: Joyce van Ooijen
Website: http://www.watersportcentrummaasbommel.nl
Email: info@wscmaasbommel.nl
Telefoon: +31487561311

Bedrijfsactiviteiten

Het watersportcentrum is met zijn ca. 350 ligplaatsen een gezellige en gemoedelijke jachthaven gelegen in het watersport en recreatiegebied De Gouden Ham. We beschikken over eigen voorzieningen voor onderhoud aan uw boot, zoals een botenlift, stalling buiten en een onderhoudshal. Ook hebben we hebben een gezellige horeca en organiseren regelmatig evenementen, trainingen en cursussen.

Open Maas en Waal 1 juni 2019

Tijdens het Open Maas en Waal is de haven open voor publiek. U bent van harte welkom. om 11.30 uur kunt u zien hoe een boot te water wordt gelaten. Dit duurt maximaal een uurtje. U krijgt een rondleiding over het terrein en mag ook achter op de wal stalling kijken. Er is ook een springkussen voor de kinderen. Na de hand krijgt u een drankje in onze horeca gelegenheid Pirates Nest op ons dak terras.

We verwelkomen u graag op onze haven. U kunt om 11.30 uur kijken hoe er een boot te water wordt gelaten, er is een springkussen voor de kinderen en uiteraard kunt u genieten van het bijzondere uitzicht vanuit ons dak terras.

Bezoekadres tijdens Open Maas en Waal

Bovendijk 2
6627 KS Maasbommel