Nieuws

Geen staking veerponten op 2 juni!!!
01-06-2018
In tegenstelling tot mediaberichten dat Stichting de Maasveren morgen staakt, is ons zojuist...
Lees meer
Speciale Editie Maas & Waler
30-05-2018
Hou uw brievenbus in de gaten want vanavond ziet u het overzicht van de organisaties die meedoen...
Lees meer

Geen staking veerponten op 2 juni!!!

In tegenstelling tot mediaberichten dat Stichting de Maasveren morgen staakt, is ons zojuist bevestigd dat er morgen GEEN staking zal zijn. U kunt uw dag dus gewoon inplannen voor bezoeken aan de organisaties van Open Maas en Waal

Lees meer (0 reacties)

Speciale Editie Maas & Waler

Hou uw brievenbus in de gaten want vanavond ziet u het overzicht van de organisaties die meedoen aan Open Maas en Waal in de Maas & Waler. Uiteraard vindt u ze ook op onze website waar ook de meest recente aanmeldingen te vinden zijn, zoals de Tuinen van Appeltern. Een pluim voor het team van de Maas & Waler!

Lees meer (0 reacties)

Vanavond extra lange uitzending Extra FM!

Tussen 19:00 en 23:00 uur zal John Loderus vanavond een extra lange uitzending verzorgen waarin verschillende deelnemers aan Open Maas en Waal zullen vertellen wat zij bezoekers allemaal te bieden hebben.

Lees meer (0 reacties)

Bijzondere uitgave Maas&Waal 4All XL

Vers van de pers!!! Hou uw brievenbus in de gaten de komende tijd want vanaf a.s. zaterdag 26 mei wordt de nieuwe Maas&Waal 4All XL verspreid!

Lees meer (0 reacties)

Steun van RBT Rivierenland

We kunnen onze steunbetuigers niet genoeg bedanken. Deze keer zetten we RBT (Regionaal Bureau voor Toerisme) Rivierenland in het zonnetje.

Lees meer (1 reactie)

2 juni in Wijchen, Winssen en Hernen

Met zoveel deelnemers is het moeilijk kiezen over welke organisatie we een bericht schrijven. Er zijn gewoon te weinig dagen over om iedereen te belichten! Deze keer kijken we eens naar Wijchen, Winssen en Hernen waar een aantal bijzondere organisaties op 2 juni actief zal zijn.

Lees meer (0 reacties)

De vrienden van Open Maas en Waal

Er zijn verschillende organisaties die Open Maas en Waal een warm hart toedragen en belangeloos hun medewerking hebben toegezegd waar het de promotie betreft.

Lees meer (1 reactie)

100 FEEST 100

De honderdste deelnemer is een feit!

Lees meer (0 reacties)

Het gaat hard!

Er komen nog steeds aanmeldingen binnen en ze blijven divers, net zoals de activiteiten die worden georganiseerd voor de bezoekers! Het wordt echt zaak uw route van te voren te plannen om de organisaties die u het meest interesseren te kunnen bezoeken.

Lees meer (0 reacties)

De veelzijdigheid van het Land van Maas en Waal

Bent u benieuwd wat wij nu toch steeds bedoelen met de veelzijdigheid van het Land van Maas en Waal? De 7 laatste aanmeldingen zeggen alles:

Lees meer (0 reacties)
1, 2, 3  Volgende